VIC:Na ručku na koji je bila pozvana porodica iz komšiluka, mali Perica se ponudio da izgovori molitvu

Na ručku na koji je bila pozvana porodica iz komšiluka, mali Perica se ponudio da izgovori molitvu: • Dragi Bože, zahvaljujem ti što si mi dao tako dobre roditelje. Hvala na gostima i njihovoj deci, koja su mi pojeli sve kolače i sladoled.

Blagoslovi ih tako da više ne dolaze ponovo. Oprosti komšijinom sinu koji se valjao sa mojom sestrom na njenom krevetu, i njegovoj sestri zato što je jela kobasicu iz gaća moga brata.

Ove zime molim te pošalji odeću svim siromašnim, golim tetama iz tatinog telefona i izgradi skrovište za jadne muškarce koji koriste maminu sobu kada je tata na poslu.

Bonus vic:

Bili Mujo i Haso u lovu te ulove Patku koja nosi zlatna jaja. -Pustite me i dobit cete po jaje i kada garazbijete pa pozelite neku zelju ispunit ce vam se-Veli patka

Ovi se sagladase i pristanu puste patku te odusvojim kucama. Mujo pozeli da ima Para da ih nikad nemoze potrositi i da mu Fata budemanekenka,razbije jaje i zelja mu se ostvari. Prode neko vrijeme kad zove ga Haso na telefon:

-Mujo dolaz`kod mene! -Sta je bilo Haso? -Ma dolaz` `vamo kad ti govorim! Dolazi Mujo u Hasinu kucu i zacudjeno gleda kako sa svih strana iz zidova,stropova i poda vire stotine Penisa. -Sta je ovo Haso jadan i ne bio? -Sjedim ja i kontam sta da pozelim.A milion kuraca mi treba, pomislim u tom trenu i jaje se otkotrlja i pade sa stola i razbije se.

Dodatni kutak zabave:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *